Apelul fatal la 112

28 Iul 2019 | scris de A.V.
Apelul fatal la 112 Galerie foto (2)

Procurorii au extins cercetările în cazul Dincă Georghe pentru omor calificat, au anunţat procurorii DIICOT duminică seara, potrivit Mediafax

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hossu a declarat duminică seara că Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra chiar după ce a prins-o că vorbește la telefon, atunci când fata sunase la 112, și a mărturisit că ulterior a incinerat-o în butoiul metalic din curte.

Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta. 

„La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său şi o violase. În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea şi adăpostirea minorei prin constrânge, răpire şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoană cu o contituţie fizică masivă, în faţa căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio şansă să se apere. În cenuşa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte fragmente de lănţişoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, a spus Hosu.

Procurorul şef adjunct DIICOT a mai spus că, duminică seara, Institutul Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române a transmis raportul privind expertiza genetică judiciară parţială din care reiese că „la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei cât şi al inculpatului”.

UPDATE

Suspectul din cazul ororilor de la Caracal a fost depistat cu ajutorul camerelor private de supraveghere de pe traseul pe care îl parcurgea cu mașina și al unui indiciu prețios furnizat de DIICOT Dolj procurorului Cristian Popescu de la Parchetul Judecătoriei Caracal, cel care a instrumentat inițial cazul, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

G4Media.ro a reușit, cu ajutorul unor surse din preajma anchetei, să reconstituie filmul investigației Parchetului Judecătoriei Caracal, de joi, 25 iulie.

DETALII AICI.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră