Împușcături la sediul unui ziar din Statele Unite. Cel puțin cinci morți

28 Iun 2018
Împușcături la sediul unui ziar din Statele Unite. Cel puțin cinci morți Galerie foto (5)

UPDATE

Cel puțin 5 persoane au fost ucise în acest atac armat, anunță autoritățile din Annapolis. Totodată, este vorba și despre 20 de răniți. Polițiștii au anunțat că au în custodie un suspect. Ei mai spun că nu au motive să considere că este vorba despre un atac terorist.

Un atac armat a avut loc joi în Statele Unite. Mai multe persoane au fost împuşcate la Annapolis, în clădirea care adăposteşte redacţia publicaţiei Capital Gazette. Mai multe persoane au căzut victime atacatorului, în clădirea Capital Gazette din Annapolis, capitala statului Maryland, în apropiere de Washington, relatează CNN. O persoană ar fi fost reținută în urma acestui atac, precizează CNN. Președintele Donald Trump și soția sa, Melania Trump, au fost informați în legătură cu evenimentele în desfășurare, relatează CNN.

Phil Davis, un reporter care lucrează la această publicație a contactat Baltimore Sun și a declarat că sunt mai multe victime.

La fața locului s-au deplasat forțe ale poliției. Media americane susțin că patru dintre victime sunt în stare critică. Două elicoptere ale poliției au fost trimise la locul faptei.

Capital Gazette este deținut de The Baltimore Sun.

Potrivit autorităţilor, atacatorul i-ar fi vizat chiar pe jurnaliştii de la Capital Gazette, dar nu se cunoaşte deocamdată ce motivaţie a avut. Capital Gazette, un cotidian local, primise ameninţări pe reţele sociale, a declarat presei poliţistul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră