Melania Trump sfidează tradiţia din cauza unei presupuse aventuri a soţului ei

31 Ian 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Melania Trump sfidează tradiţia din cauza unei presupuse aventuri a soţului ei

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a întrerupt o tradiție de lungă durată, când a venit singură în Congres, cu ocazia mesajului anual despre Starea Uniunii al preşedintelui Donald Trump, relatează BBC.

Directorul de comunicare al Primei Doamne, Stephanie Grisham, a declarat că Melania Trump a venit singură deoarece a trebuit să însoţească invitații de onoare ai Casei Albe. Cu toate acestea, gestul Primei Doamne a intensificat speculațiile privind o ruptură între ea și Donald Trump.

Ei nu au mai fost văzuți împreună după apariţia unor informaţii în Wall Street Journal cum că Trump ar fi plătit un star porno pentru a ţine secretă presupusa lor aventură, care ar fi început în 2006. Plata ar fi fost făcută în octombrie 2016, cu câteva săptămâni înainte de victoria lui Trump în alegeri. Preşedintele american a negat că această aventură ar fi avut loc vreodată.

Atât Barack Obama, cât și George W Bush au sosit împreună cu soțiile lor la mesajul anual al lui Donald Trump în Congres. Dar marți noaptea, Melania Trump a venit separat. Ea a zâmbit şi a făcut un schimb de priviri cu Donald Trump, când acesta a sosit ulterior la eveniment.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră