Tinerii se identifică acum drept „gen de anotimp” si "ecosexuali"– „Mă simt mai masculin vara!”

19 Apr 2024
Tinerii se identifică acum drept „gen de anotimp” si "ecosexuali"– „Mă simt mai masculin vara!”

"Genderseason" - "genul de anotimp" explorează identitatea de gen în raport cu anotimpurile. Termenul „ecosexual” este starea de a găsi natura atrăgătoare din punct de vedere sexual, indiferent dacă asta înseamnă să te simți una cu „energia” naturii sau natura care satisface fizic, scrie DailyMail.

S-ar putea ca expresia de gen a cuiva să fie legată doar de un sezon, cum ar fi sa fie mai masculin în timpul iernii. Sau că identitatea de gen și expresia cuiva se schimbă cu fiecare anotimp: poate sa se idenfice ca femeie vara, dar bărbat în toamnă.

„Aceasta nu înseamnă că anotimpurile îți determină identitatea sau expresia de gen, dar o pot influența”, a spus Whitnell într-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube.

„Mă simt mai masculin vara, port haine mai masculine, port pantaloni scurți, în mod normal am părul strâns și mă simt mai băiat”, au spus ei.

„În timp ce iarna, dintr-un motiv oarecare, ies în mod feta și îmi plac fustele și rochiile și îmi place părul lăsat”.

Utilizatorii s-au grăbit să pună la îndoială conceptul. „Se numește a purta haine de vară și de iarnă la fel ca toată lumea!” a comentat un utilizator .

„Este o prostie”, a spus un altul despre identitatea de gen, cunoscută și sub numele de seasogender, gender season sau gendersian.

Un alt TikTok  a sugerat chiar și pronume legate de sezonul de gen, cum ar fi summer/summers/summerself și toamna/falls/fallself.

„Vara și primăvara, sunt mai feminină și puțin androgină și apoi toamna, sunt destul de androgină, iar apoi iarna sunt androgină sau masculină”, a spus o altă persoană de pe TikTok.

„Genderseason” vine ca parte a unei extinderi tot mai mari a identităților de gen și a orientărilor sexuale, inclusiv „ecosexualitatea”, care este centrată în jurul naturii.

Termenul „ecosexual” este starea de a găsi natura atrăgătoare din punct de vedere sexual, indiferent dacă asta înseamnă să te simți una cu „energia” naturii sau natura care satisface fizic.

Un antrenor de sănătate sexuală de pe TikTok a descris „ecosexualitatea” ca un termen umbrelă pentru oamenii care „tratează natura ca pe un partener senzual”.

Dar povești precum femeia din Toronto care s-a angajat într-o relație „erotică” cu un stejar și un clip din emisiunea britanică Naked Attraction în care un membru al distribuției se numește ecosexuală au strâns răspunsuri pe rețelele de socializare precum „Societatea este condamnată” și „De ce nu sunt oameni ca ăsta închiși? Sau să te tratezi?

Alte stiri din Externe

Ultima oră