Melania Trump a fost operată. Este vorba despre o problemă benignă, anunţă Casa Albă

15 Mai 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Melania Trump a fost operată. Este vorba despre o problemă benignă, anunţă Casa Albă Galerie foto (3)

Este pentru prima oară din anii 80 încoace când o Primă Doamnă a Statelor Unite suferă o intervenţie chirurgicală, scrie 20minutes.fr. Prima Doamnă, Melania Trump, a fost operată luni dimineaţă, din cauza unei probleme benigne la rinichi, a anunţat Casa Albă. Nu au fost date detalii despre natura acestei probleme benigne.

Soţia preşedintelui Statelor Unite va fi spitalizată întreaga săptămână, a precizat Casa Albă, citată de 20minutes.fr.

"În această dimineaţă, Prima Doamnă Melania Trump a fost supusă unei proceduri de embolizare pentru tratarea unei afecţiuni benigne la rinichi. Operaţia s-a încheiat cu succes şi nu există alte complicaţii. Melania Trump se află internată la Walter Reed National Military Medical Center şi va rămâne acolo pe durata acestei săptămâni", a precizat într-un comunicat Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump.

Pe perioada intervenţiei chirurgicale, preşedintele Trump a rămas la Casa Albă. Acesta îşi va vizita soţia la spital în cursul zilei, potrivit lui Grisham.

Embolizarea înseamnă blocarea voluntară a fluxului sanguin care alimentează un organ sau o formaţiune benignă sau malignă apărută în organism.

Doamna Trump are 48 de ani şi a fost prezentatoare de modă. Ea s-a născut în fosta Iugoslavie, în actuala Slovenie, fiind cea de-a treia soţie a lui Donald Trump.

CITIŢI ŞI: El este omul care i-a prezentat-o pe Melania lui Donald Trump! Povestea întâlnirii dintre cel mai puternic om al Planetei și Prima Doamnă

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră