NASA a întrerupt o transmisie live din cauza unui obiect misterios. Să fi fost OZN? (VIDEO)

27 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
NASA a întrerupt o transmisie live din cauza unui obiect misterios. Să fi fost OZN? (VIDEO)

Un vânător de extratereştri crede că a identificat un OZN în timpul unei transmisiuni în direct a NASA de pe Staţia Spaţială Internaţională, relatează belfasttelegraph.co.uk. John Craddick, din Wolverhampton, Marea Britanie, susţine că nu a mai văzut niciodată aşa ceva.

"Urmăresc transmisiuni în direct de ani de zile, dar niciodată nu am văzut un OZN. I-am arătat unui prieten cum stăteau lucrurile în jurul orei 11.30pm, când s-a întrerupt transmisia şi la 35 de secunde după ce a fost reluată, a apărut obiectul. La început, era mic, dar apoi a devenit mai mare, apariţia durând în jur de 25 de secunde", a declarat vânătorul de OZN-uri pentru Mirror.  

Craddick crede că e vorba despre ceva extraterestu pentru că "nimic realizat de oameni nu poate zbura atât de sus". Unii dintre colegii săi nu sunt însă de acord cu el. "Este uimitor cât de multe OZN-uri apar în jurul Staţiei Spaţiale Internaţionale, dar, ca şi în cazul acestor imagini, există o explicaţie simplă", a declarat expertul în OZN-uri, Nigel Watson, pentru Daily Mail. El susţine că OZN-urile care apar sunt rezultatul reflexiei luminii care apare şi apoi se mişcă când lumina se schimbă. 

NASA nu a comentat descoperirea lui Craddick, dar într-o declaraţie anterioară a explicat că reflexia luminii din ferestrele staţiei, structura staţiei în sine sau luminile de pe Pământ apar în mod frecvent în fotografii şi video de pe SSI ca fiind obiecte.

Adepţii teoriei conspiraţiei au conchis însă că obiectul misterios este o navă extraterestră şi sugerează că NASA intenţionează să ascundă acest lucru opiniei publice, motiv pentru care a întrerupt transmisia. Dincolo de aceste acuzaţii, se întâmplă frecvent ca SSI să piardă legătura cu Pământul.

 

 

 

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră