O cafenea din Germania a inventat ”pălăria de distanțare fizică”

15 Mai 2020 | scris de A.A.
O cafenea din Germania a inventat ”pălăria de distanțare fizică”

Vremea pandemiei a pus la muncă ingeniozitatea autorităților, dar și a comercianților. De la dezinfectanți pulverizați din elicopter și până la drone folosite de poliție pentru a supraveghea populația, părea că nimic nu ne mai surprinde.

O cafenea din Germania a găsit soluția perfectă pentru a impune distanțarea fizică clienților săi, precizează The Evening Standard.

Managerii cafenelei Cafe & Konditorei Rothe din Schwein, nordul Germaniei, s-au dovedit a fi extrem de ingenioși în a găsi cele mai simple metode pentru a impune distanțarea fizică. Clienților lor li se oferă pălării de soare la care au atașat baghete din spumă folosite pentru înot pentru a-i ajuta să păstreze distanța fizică.

Printr-o postare pe Twitter, reprezentanții cafenelei și-au prezentat ideea și au reușit să adune mii de comentari laudative.

Jurnalistul care a făcut publice primele imagini a declarat că toți clienții au fost extrem de încântați de idee și chiar le-a stârnit hohote de râs.

Germania a început relaxarea restricțiilor din 27 aprilie, fiind țara europeană cu una dintre cele mai mici cifre a victimelor pandemiei raportat la numărul total al locuitorilor. Germanii au reușit să limiteze la mai puțin de 7.000 de decese în urma infectării cu noul coronavirus.

Alte stiri din Life style

Ultima oră