Un restaurant din Thailanda folosește ursuleți de pluș pentru a ține companie clienților săi

14 Mai 2020 | scris de A.A.
Un restaurant din Thailanda folosește ursuleți de pluș pentru a ține companie clienților săi

Un restaurant din Thailanda a găsit o soluție inedită pentru a ușura sentimentul de singurătate al clienților și instalează ursuleți panda de pluș pe scaunele goale, precizează Evening Stanrdard.

În condițiile relaxărilor măsurilor restrictive, tot mai multe restaurante înceacă să găsească soluții pentru a facilita păstrarea distanțării fizice între clienții lor.

Națiunile Unite au tras un puternic semnal e alarmă cu privire la impactul major asupra psihicului ce îl va avea această perioadă lungă de izolare și carantinare a populației, dar și continuarea măsurilor de distanțare fizică.

Gândidu-se la sentimentele clienților, la nevoie de apropiere fizică și sufletească, Natthwut Rodchanapanthkul, patronul restaurantului Maison Saigon, a hotărât să amplaseze pe scaunele goale, cele care separă clienții, câte un ursuleț de pluș ce ar oferi o companie tuturor celor care îi trec pragul.

Thailanda a relaxat restricțiile de la începutul lunii și a decis redeschiderea restaurantelor, dar doar respectând măsuri drastice pentru prevenirea infectării clienților.

Rodchanapanthkul a declarat că restaurantul său arăta extrem de ciudat pe jumătate gol. ”La început puneam doar câte un scaun la masă dacă clientul nostru lua masa singur. Aveam tot timpul un sentiment ciudat, așa că am decis să facem ceva pentru a le ține companie”.

Clienții au primit cu entuziasm posibilitatea de a împărți masa cu o jucărie, mulți declarându-se încântați că prima masă în oraș după mult timp nu o vor lua singuri.

Unii au declarat că nu s-au mai simțit atât de singuri în compania urșilor panda, dar amplasarea lor pe locurile care nu trebuie să fie ocupate iî ajută pe clienți să înțeleagă repede unde trebuie să se așeze și chiar se simt în siguranță deoarece știu clar că aceea este distanța pe care trebuie să o respecte.

Thailanda nu a mai raportat niciun caz nou în ultimele zile, iar de la începutul pandemiei a anunțat 3.018 cazuri pozitive și doar 56 de decese.

Alte stiri din Externe

Ultima oră