Ingeniozitatea mamelor nu are limită: gard înlocuit cu bucăți de plexiglas pentru a permite copiilor să se joace împreună

14 Mai 2020 | scris de A.A.
Ingeniozitatea mamelor nu are limită: gard înlocuit cu bucăți de plexiglas pentru a permite copiilor să se joace împreună

O mamă din Yorkshire, Anglia, a avut o idee inedită ce a permis ușurarea perioadei de izolare a celor doi copii mici: a tăiat o bucată din gardul ce separa curtea ei de curtea vecinilor și a montat o bucată de plexiglas transparentă, astfel copiii ar putea să se joace împreună, fiecare din curtea lor, precizează Fox News.

Amy Vickers, tânăra mămică, a găsit această soluție igenioasă după ce întreaga ei familie a fost izolată din cauza pandemiei de coronavirus. La scurt timp, a văzut că cei doi copii Arlo, de 3 ani și Arabella de 2 ani, sufereau din cauza faptului că nu se mai puteau juca cu vecinul lor Leo. Cei trei copii erau despărțiți doar de un gard.

”Se ajunsese în situația în care cei mici încercau să se urce pe o cușcă aflată în apropierea gardului pentru a vedea peste gard. Sperau să-și vadă mai repede pritenenul. Vă dați seama cât de periculos era acest lucru pentru ei”, a declarat Vickers unei agenții de presă locală.

În scurt timp a venit cu ideea neobișnuită de a înlocui o bucată de gard, iar după ce a primit ok-ul vecinei, a comandat bucata de plexiglas. Cele două mame au lucrat împreună pentru a monta noul gard.

”Măcar acum copiii se pot vedea și pot vorbi cu ușurință prin fereastra pe care le-am creat-o”, a spus Vickers.

Ideea a dat roade, copiii pretrecându-și marea majoritate a timpului la fereastră, se joacă împreună, cântă și își desenează unii altora.

Alte stiri din Life style

Ultima oră