Începe DIPLOMA, festivalul care prezintă publicului larg noua generație de artiști, arhitecți și designeri

01 Oct 2020 | scris de A.V.
Începe DIPLOMA, festivalul care prezintă publicului larg noua generație de artiști, arhitecți și designeri

Începe cea de-a șaptea ediție a festivalului DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, care aduce anul acesta în fața publicului larg o colecție de lucrări de diplomă cu totul speciale, pregătite și susținute de absolvenți în perioada carantinei generate de pandemia de Covid-19.

Evenimentul are loc în intervalul 2 - 11 octombrie, în spațiile UNAgaleria și SENAT din cadrul Combinatului Fondului Plastic (Strada Băiculești nr. 29, București), dar și în hub-ul Qreator by IQOS (Bulevardul Aviatorilor nr. 8A, București).

Vizitatorii au ocazia să admire cele peste 90 de lucrări ale absolvenților din promoția 2020 a facultăților vocațional-creative din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea, la Combinatul Fondului Plastic, precum și The Future of Fashion/ Diploma 2020, la Qreator by IQOS, o radiografie a celor mai bune creații ale generațiilor precedente, alături de o serie de expoziții personale, care vor investiga și procesele creative din spatele ținutelor.

CONTINUAREA ARTICOLULUI, AICI

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră