Fiul Regelui Asfaltului din Banat, ELIBERAT după ce a furat haine de firmă din două mall-uri din Timișoara

05 Iul 2020
Fiul Regelui Asfaltului din Banat, ELIBERAT după ce a furat haine de firmă din două mall-uri din Timișoara

Fiul omului  de afaceri Georgică Cornu, supranumit ”Regele asfaltului din Banat”, a fost eliberat după ce a fost arestat timp de 24 de ore pentru că a furat, alături de alți tineri haine de firmă din două magazine din mall-urile din Timișoara, relatează stiripesurse.ro.

Polițiștii din Timișoara au reținut ieri mai mulți tineri pentru furt. Oamenii legii au reținut un grup de tineri care au sustras haine de la magazinele unor mari mărci din mall-urile din oraș.  Potrivit Pressalert.ro, printre cei reținuți se afla și fiul lui Georgică Cornu, celebrul om de afaceri abonat la contracte din bani publici.

"La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției 4 au reținut 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani,bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

In fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii timiseni au fost sesizați cu privire la faptul că după ora 18:00, au fost sustrase mai multe articole vestimentare din doua societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara.

Dintr-o societate comerciala situata in Calea Sagului din municipiu, au fost sustrase articole vestimentare in valoare de 10.000 de lei, iar din cea de-a doua societate situata in Piata Consiliul Europei au fost sustrase articole vestimentare in valoare de 4000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 4, au fost identificati 2 băieți de 20 de ani și două fete de 24 și 25 de ani,  bănuiți de comiterea faptelor.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș", transmite IPJ Timiș.

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră