Băsescu, hotârât să candideze la Primăria Capitalei. Cu ce condiție

28 Iul 2020 | scris de A.V.
Băsescu, hotârât să candideze la Primăria Capitalei. Cu ce condiție

Fostul președinte Traian Băsescu forțează negocierile cu PNL și cu USR-PLUS și spune că dacă aceste partide nu fac o înțelegere cu PMP pentru Consiliul General atunci el va candida la Primăria Bucureștiului.

"Am fost adeptul şi promotorul ideii - dreapta să meargă cu Nicuşor Dan. Dar asta înseamna să mergem măcar într-o alianţă politică. Da, îl susţineţi pe Nicuşor, dar la Consiliul General nu avem liste comune. Decizia mea este să avem o discuţie serioasă în PMP. În cazul în care nu se realizează o alianţă, să candidez pentru PMP. Garantez partidului un scor acceptabil pentru Bucureşti", a declarat Traian Băsescu la Adevărul Live.

Băsescu face astfel presiuni asupra celor care îl susțin pe Nicușor Dan la Primărie, știind că îi încurcă planurile acestuia.

”Sunt hotărât să intru în această competiţie dacă USR şi PNL vor considera că pot să batjocorească PMP-ul, adică să-i spună votaţi-mi-l pe Nicuşor, dar noi nu discutăm cu voi. Nu poţi să nu faci liste comune la Consiliu. Dacă nu vor face acest lucru, mă voi considera dezlegat de obligaţia de a fi lacheu”, a mai afirmat Traian Băsescu.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră