Consiliere psihologică gratuită pentru familiile victimelor și pentru cadrele medicale implicate în accidentul din Constanța

02 Oct 2021 | scris de A.V.
Consiliere psihologică gratuită pentru familiile victimelor și pentru cadrele medicale implicate în accidentul din Constanța

Pentru a veni în sprijinul celor care au suferit din cauza incendiului produs la Spitalul De Boli Infecțioase din Constanța, familiile pacienților și personalul medical afectat, MedLife va pune la dispoziție, gratuit, servicii de consiliere psihologică, pentru a oferi tot suportul necesar celor care vor avea nevoie pentru următoarele săptămâni.

Asistența psihologică specializată va putea fi accesată în regim de hotline, pe baza unei programări prealabile efectuate la numărul de telefon 0241 960, număr cu tarif normal. Programările se pot face zilnic în intervalul orar 8:00 – 20:00, începând chiar de astăzi.


Echipa de specialitate care va oferi acest suport este formată din psihologi specializați în psihotraumatologie și asistare psihologică, care vor fi la dispoziția tuturor celor care au avut de suferit în urma tragediei de la Spitalul De Boli Infecțioase din Constanța, vizați fiind membrii de familie ai pacienților răniți sau decedați și personalul medical aflat în mijlocul evenimentelor.

“Ne dorim să putem ajuta familiile victimelor să depășească traumele psihologice suferite. Este cumplit ce s-a întâmplat acolo și vrem să fim alături de cei care au nevoie de susținere și îndrumăre pentru a lupta mai departe. În semn de respect pentru tot efortul depus, vrem să oferim acest sprijin de specialitate și personalului medical din spitalul Constanța, impactat direct de aceste evenimente nefericite. În măsura în care va fi necesar, ne arătăm disponibilitatea de a veni în completare și cu alte acțiuni de susținere. Credem că îm astfel de momente este important să fim împreună, să fim solidari unii cu ceilalți, ca să putem depăsi astfel de tragedii”, a declarat Mihai Marcu, Director General MedLife Group.

 

Detaliile aferente acestui program se regăsesc și pe site-ul oficial al companiei www.medlife.ro.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră