UMF Cluj acordă consiliere psihologică tuturor cadrelor medicale

06 Apr 2020 | scris de A.A.
UMF Cluj acordă consiliere psihologică tuturor cadrelor medicale

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" acordă consiliere psihologică pentru cadrele medicale în contextual pandemiei de coronavirus se precizează într-un comunicat oficial al reprezentanților UMF.

“Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’ Cluj-Napoca continua sa sustina profesionistii din sanatate oferind suport psihologic. In aceasta perioada, in care contributia fiecaruia dintre noi este importanta pentru depasirea situatiei generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Iuliu Hatieganu’ Cluj-Napoca sprijina personalul medical si prin specialistii sai din cadrul Centrului de Consiliere Psihologica. Echipa este formata din cadre didactice ale universitatii, profesionisti in domeniul sanatatii mintale, care lucreaza in cadrul Centrului de Consiliere Psihologica, ori colaboreaza pe baza de voluntariat, si este disponibila de luni pana duminica, in intervalul orar 8,00 – 20, 00. Personalul din sanatate care doreste suport ori consiliere psihologica poate lua legatura cu specialistii universitatii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro”, se precizează într-un comunicat al UMF Cluj.

Cadrele medicale care au nevoie de suport, de a fi consiliați psihologic, vor fi contactați pentru programarea sedințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore, iar pentru situații urgente, membrii echipei pot fi contactați și telefonic.

Alte stiri din Life style

Ultima oră