ORA 18.00: PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA, EXCLUSIV LA MARIUS TUCĂ SHOW. EDIȚIE SPECIALĂ

27 Mar 2020 | scris de A.A.
ORA 18.00: PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA, EXCLUSIV LA MARIUS TUCĂ SHOW. EDIȚIE SPECIALĂ

Ediție specială ”Marius Tucă Show”, vineri, 27 martie, de la ora 18.00. Invitat va fi prof.dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS și președintele Societății Române de Microbiologie.

Marius Tucă și prof. dr. Alexandru Rafila vor discuta despre ultimele informații privind criza coronavirusului în România și măsurile luate de autorități pentru a  limita răspândirea coronavirusului.

Va ajuta testarea din București la scurtarea duratei epidemiei ?

Cum se face eșantionarea pentru testarea la coronavirus?

Cum poate fi replicată testarea din București la nivel national și când va avea loc?

Ce resurse sunt implicate în această testare? Are România mijloace tehnice si personal pentru a realiza o astfel de testare?

Sunt spitalele din România în și un pericol din cauza transmiterii coronavirusului în rândul cadrelor medicale și al pacienților? Cum se poate stopa acest fenomen?

La ce ne putem astepta în România dacă sisteme publice de sanate precum cel al Frantei se prăbusesc si cer ajutor extern?

Încep să apară decese în rândurile tinerilor, cum a fost in Marea Britanie, aparent fără probleme de sănătate. Care ar fi explicatia?

Este vaccinul anti TBC o soluție pentru combaterea infectiei cu coronavirus? Sunt cei care au avut TBC protejati de această boală sau sunt mai  expuși?

Care sunt cele mai realiste studii știintifice privind fabricarea unui vaccin sau creării unor medicamente anti-coronavius?

De ce este folosirea clorochinei atât de disputată în străinătate?

Care sunt estimările privind rata mortalității mondiale la finalul pandemiei? Dar în România?

Sunt doar câteva din întrebările la care va răspunde Alexandru Rafila, vineri, începând cu ora 18.00, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe miscareaderezistenta.ro și mediafax.ro.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră