Forbes: Kanye West intră în rândul miliardarilor

25 Apr 2020 | scris de A.A.
Forbes: Kanye West intră în rândul miliardarilor

Potrivit noului clasament transmis de revista Forbes și preluat de AFP, rapperul Kanye West  a intrat în rândul miliardarilor în dolari după ce și-a legat numele de producția unor pantofi sport realizați de Adidas.

Averea cântărețului a ajuns la 1,3 miliarde de dolari plasându-l în lista scurtă a rapperilor cu averi fabuloase.

La cei 42 de ani s-a dovedit a fi un afacerist mult mai talentat ca și cântăreț. Marca proprie de pantofi spor se vinde cu peste 200 de dolari perechea în Statele Unite, iar prețul poate fi depășit în alte regiuni ale lumii.

Până în 2013 a avut un contract cu cei de la Nike pentru producția de echipamente sub marca Yeezy footware, iar după reziliere, primele produse sub emblema Adidas au fost lansate în 2015.

Forbes a precizat că pe parcursul mai multor ani West a pus presiune pe reprezentanții revistei pentru a-l cota ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, dar nu a putut furniza date concrete asupra averii deținute.

Marea majoritate a averii rapperului este formată din proprietățile extravagante pe care le deține fiind evaluate la sute de milioane de dolari.

Kanye West devine astfel al doilea rapper din America ce intră în clasamentul Forbes. Jay-Z își menține primul loc ca cel mai bogat cântăreț din SUA.

Alte stiri din Life style

Ultima oră