Unul dintre cei mai inteligenți 20 de oameni ai planetei este român

02 Dec 2018 | scris de M.C.
Unul dintre cei mai inteligenți 20 de oameni ai planetei este român

Povestea lui face parte din categoria articolelor pe care e greu să le postezi într-o categorie precum Life-style, Reportaj, Actualitate sau Cariere. 

Numele lui este Cornel Amariei. Cornel este unul dintre cei 20 de finaliști ai competiției internaționale Ten Outstanding Young Persons 2018, lucru care îl desemnează unul dintre cei mai inteligenți 20 de oameni de pe Pământ, potrivit life.ro.

Forbes USA spune despre el că este unul dintre cei mai influenţi 300 de tineri din Europa, iar cei de la Real Leaders l-au invitat într-un alt club select: 100 de tineri vizionari care ar putea contura un viitor mai bun pentru omenire.

La 1 an se juca jocuri simple pe calculator, la 3 ani citea, la 7 ani a făcut primul website, la 13 ani a inventat primul robot, iar în clasa a noua lucra deja ca web designer și câștiga primii bani.

Cântă la 5 instrumente muzicale și are aproximativ 40-50 de invenții în curs de brevetare, poate cea mai importantă dintre ele, ochelarii .lumen, un dispozitiv menit să ajute nevăzătorii să se deplaseze.

Este modest, și spune despre el că nu e nimic special la el în afară de faptul că a fost tot timpul extrem de curios, lucru care i-a întreținut creativitatea.

Este când în România, când în Germania, când în oricare altă parte a lumii.

Articolul integral poate fi citit AICI.

Alte stiri din Life style

Ultima oră