Adele are un iubit

09 Oct 2019
Adele are un iubit

Adele l-ar fi prezentat pe noul său prieten, rapperul Skepta, prietenilor ei, informează publicaţia Metro.co.uk, citând tabloidul the Sun.

După despărţirea de soţul ei Simon Konecki, artista a început să se întâlnească cu rapperul, iar acum grăbeşte un pic lucrurile, prezentându-l deja prietenilor săi, printre care cea mai bună prietenă a sa, Laura, şi James Corden, susţine tabloidul. Laura este cea mai apropiată prietenă a cântăreţei de la Brit School, iar James, gazda de la The Late Late Show, i-a devenit prieten când Adele s-a mutat în LA.

"Faptul că Skepta i-a cunoscut pe Laura şi James pare un semn pozitiv. Toată lumea doreşte tot ce este mai bun pentru amândoi", a precizat o sursă pentru ziar, adăugând că nimeni nu se aştepta la această relaţie.

Pe de altă parte, sursa şi-a exprimat îndoiala că relaţia - pe care a descris-o drept "o scurtă aventură" - va rezista la distanţă.

Zvonurile privind o relaţie între cei doi artişti au început să apară la începutul lunii octombrie, când s-a susţinut că între Adele şi Skepta - amândoi originari din Tottenham - există "o legătură specială".

Alte stiri din Muzica

Ultima oră