Un bar din Maryland prezintă prima masă gonflabilă de distanțare fizică

18 Mai 2020 | scris de A.A.
Un bar din Maryland prezintă prima masă gonflabilă de distanțare fizică

Inventivitatea industriei restaurantelor depășește orice imaginație: cazul zilei vine din Maryland și ne prezintă prima masă gonflabilă ce permite menținerea distanțării fizice. Nimic deosebit până acum, dar imaginile apărute în online ne prezintă o situație aparte: fiecare client ”poartă” o astfel de masă, precizează Fox News.

Din clipurile postate în social media ne dăm seama că această masă este dispusă cu roți ce permite mobilitatea clienților, iar aceștia sunt introduși prin mijlocul mesei pentru a-i obliga să mențină distanța impusă de specialiști necesară împiedicării răspândirii noului coronavirus.

”Mesele de distanțare socială” au fost create de Revolution Event Design and Production, o companie care dorește a furniza patronilor de restaurante, cafenele și terase instrumentele necesare pentru a impune distanța de 2 metri între clienți.

Aceste mese vor putea fi folosite de clienții restaurantelor din Maryland din clipa redeschiderii industriei.

Părerile oamenilor a fost împărțite cu privire la această nouă invenție. Dacă unii au considerat că este o simplă unealtă de a promova afacerea și nu ar putea da roade în realitate, alții s-au demonstrat dornici să încerce această nouă experiență.

Chiar dacă masele rezolvă problema distanțării sociale, reprezentanții restaurantului trebuie să precizeze cât de simplu se pot folosi acestea și dacă acestea includ și un scaun sau clienții își vor petrece timpul la astfel de mese stând în picioare, ce ar putea fi considerat un mare dezavantaj.

Alte stiri din Externe

Ultima oră