O nouă realizare Ștefan Mandachi: a achiziționat o unitate mobilă de terapie intensivă, a cincea pe care o deține România

06 Mai 2020 | scris de A.A.
O nouă realizare Ștefan Mandachi: a achiziționat o unitate mobilă de terapie intensivă, a cincea pe care o deține România

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a reuşit să strângă nu mai puţin de 1,4 milioane de euro în campania umanitară pentru a sprijini spitalele din judeţ şi eforturile pentru combaterea noului coronavirus.

Ştefan Mandachi a precizat că toţi banii strânşi în cadrul acestei campanii, prin scoaterea la vânzare a fiecărui centimetru din primul metru de autostradă pe care l-a construit în Moldova, la ieşirea din Suceava, sunt gestionaţi prin Crucea Roşie.

Mandachi a spus că pe lângă ajutoarele trimise deja la mai multe spitale din judeţ, constând în echipamente şi materiale de protecţie, din banii strânşi din donaţii a fost comandat un camion mobil pentru terapie intensivă, care în momentul de faţă este asamblat la o companie specializată din Turcia.

Mandachi a anunțat care a fost cea mai mare contribuție care a permis această achiziție extrem de importantă pentru zona Moldovei.

„Am ajuns la 1.4 milioane de euro. (1.400.000 euro). EXTRAORDINAR!!! Este o sumă uriașă, adunată centimetru cu centimetru!!!

Mulțumesc din suflet concernului UNILEVER (Ionut Ilie a făcut o treabă extraordinară și a ajutat cot la cot cu noi) că a înțeles durerea bucovinenilor și gravitatea în care se zbate Suceava. Împreună, am comandat deja un camion mobil de TERAPIE INTENSIVĂ, cu care vom putea salva vieți în toată România (este mobil, poate fi mutat în caz de epidemii, incendii, cutremure sau alte tragedii). Camionul-Salvare costă 720.000 euro. Ca să-l dotăm complet, mai avem nevoie de 169.000 euro. Ar fi mare păcat să ne împidicăm acum la final, când mai avem atât de puțin și demonstrăm că uniți, putem salva vieți. Suntem la un pas distanță să dotăm de la A la Z, cu ventilatoare, monitoare și injectomate.

Fac un apel la toți antreprenorii din România să mai mai facă un ultim efort și să ne ajute, acum la final! Orice sumă este vitală ca să finalizăm secția de Terapie Intensivă Mobilă. Sunt mii de branduri care ar putea copia exemplul de umanitate dat de Unilever!

Ca idee, de azi înainte, eu voi căuta la rafturi numai brandurile Unilever și îi rog și pe bucovineni & suceveni & moldoveni & români să nu uite cine ne-a ajutat la greu. Deci, nu uitați: REXONA, DOVE, AXE, CIF, dar mai ales muuuuuultăăăă înghețată delicioasă de la BETTY ICE!!!!!!!!!
Fără Vasile Armenean donația de la Unilever nu ar fi fost posibilă. Mulțumesc Vasy!”, a transmis Mandachi prinn intermediul unei postări.

La ora transmiterii știrii, Mandachi a reușit să strângă din donații aproape 200.000 de lei din cei 447.000 de lei necesari.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră