Campania inițiată de Ștefan Mandachi a adunat peste 1,2 milioane de euro

29 Apr 2020 | scris de A.A.
Campania inițiată de Ștefan Mandachi a adunat peste 1,2 milioane de euro

Crucea Roșie Suceava aprimit prin intermediul campaniei de donație inițiat de Ștefan Mandachi peste 1.200.000 de euro, bani care urmează a fi cheltuiți în totalitate pentru protejarea cadrelor medicale din județ și sprijinirea pacienților infectați cu COVID-19.

Această sumă a fost adunată în cele 35 de zile de când a fost demarată campania de strângere de fonduri „Cu toții în linia întâi – 1 cm de fapte”, inițiată de Ștefan Mandachi, având ca partener Crucea Roșie Suceava.

”Fără nicio agenție de marketing, fără nicio agenție de PR, fără nicio organizație în spate, fără niciun partid sau grupare, fără experiență, DOAR CU MUNCĂ și susținerea oamenilor!!! Așa am atins suma 1.287.400 EURO. Centimetru cu centimetru, cu nopți nedormite, cu voluntari, cu prieteni, am acumulat o sumă enormă, poate cea mai mare strângere de fonduri de la noi. (se poate verifica, nu-i greu). Toți banii se duc în achiziții negociate la sânge. Eu decid ce se achiziționează, după o prealabilă verificare riguroasă. Toate achizițiile se duc către Spitalele din Suceava și către oamenii loviți crunt de Coronavirus. Vrem să ajungem la TREI milioane! Putem? Depinde doar de noi.

Un mare brand ne-a sprijinit zilele acestea cu peste 250.000 euro. Ne-a ajutat enorm să resuscităm donațiile, pentru că după Paște, toată lumea ne-a uitat... O să spun numele brandului până la finalul săptămânii, pt. că vreau să-l promovez cum trebuie. Mulțumim! 100% mai sunt și alții care au posibilități, dar nu vor deocamdată să se bage în nimic... Poate că prin munca noastră am reușit să-i motivăm cumva...

Vă ROG, NU VĂ OPRIȚI! Donați în continuare pe www.1cm.ro”, precizează inițiatorul programului prin intermediul unei rețele sociale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră