Primul şi singurul metru de autostradă din Moldova a fost scos la vânzare pentru 3 milioane de euro. Ce vrea să facă Ştefan Mandachi cu banii

27 Mar 2020 | scris de M.C.
Primul şi singurul metru de autostradă din Moldova a fost scos la vânzare pentru 3 milioane de euro. Ce vrea să facă Ştefan Mandachi cu banii Galerie foto (2)

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi vrea să adune 3 milioane de euro pentru Suceava, unde situaţia este critică, prin Crucea Roşie.

El a scos la vânzare primul şi singurul metru de autostrată din Moldova, pe care l-a construit acum un an.

Acesta a ținut să sublinieze, în cadrul unui video, postat pe pagina sa de facebook că toți banii vor intra direct în conturile Crucii Roșii Suceava de unde vor fi direcționați Spitalului Județean Suceava în funcție de nevoi.

Primul metru de autostradă are 300.000 de centimetri pătrați și că fiecare centimetru pătrat va fi vândut cu 10 euro, astfel încât să se strângă suma de 3 milioane de euro.

De subliniat este ca cei care vor contribui vor primi primi un certificat de ”proprietar” pentru centimetrul sau centimetrii achiziționați, iar numele va rămâne scris mai mic sau mai mare, în funcție de numărul de centimetri pe un monument al donatorilor la Primul metru de autostradă, scrie stiri.botosani.ro.

Bucata de drum se vinde la centimetrul pătrat, cu câte 10 euro, iar banii adunaţi vor fi donaţi pentru lupta cu epidemia de coronavirus. Pentru a impulsiona rapida adunare a sumei, el a pregătit un mesaj video care a devenit viral pe reţelele de socializare.

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră