Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19 | Acesta este asimptomatic, anunță ANP

14 Dec 2020 | scris de A.V.
Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19 | Acesta este asimptomatic, anunță ANP

Fostul lider PSD a fost transferat, duminică, de urgență la spitalul Penitenciarului Jilava, unde sunt internați mai mulți deținuți infectați cu noul coronavirus.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat că „Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”.

Una din cele două persoane este Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD și, pe surse, un coleg de celulă al acestuia, de la care Dragnea ar fi și luat virusul. Conform reprezentanților ANP, ambele persoane sunt asimptomatice.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea a confirmat știrea și a declarat pentru Agerpres că starea acestuia de sănătate este bună.
Fostul președinte al PSD a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova în data de 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de judecătorii instanţei supreme la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră