Sindromul bateriei descărcate. Câţi oameni suferă de această anxietate

30 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Sindromul bateriei descărcate. Câţi oameni suferă de această anxietate

Când li s-a propus să aleagă între sala de sport sau încărcarea smartphone-ului lor, unul din trei oameni au ales să renunţe la sala de sport, relatează descopera.ro. 32% au spus că vor renunţa la absolut tot şi se vor întoarce acasă să-şi încarce telefonul.

Conform studiului, 60% dintre oameni dau vina pe telefonul descărcat când nu vorbesc cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de muncă.

Unul din trei oameni a ajuns într-o stare de stres din cauza partenerului. Ei dau vina pe bateria descărcată atunci când nu au putut raspunde la un mesaj sau la telefon. De asemenea, studiul a constatat că teama cea mai mare a 41% din repondendenţi este pierderea apelurilor atunci când li se descarcă bateria.

Când îşi dau seama că mai au doar puţină baterie la telefon, jumătate dintre utilizatori vor scrie un sms în ultima clipă, iar 35% vor folosi ultimele momente pentru a apela pe cineva.

Aproape 46% dintre oameni spun că se simt jenaţi să ceară unui străin să folosească încărcătorul lor. Mai mult de 60% îşi vor opri telefoanele, iar jumătate se vor abţine să mai facă poze în speranţa că pot face economie la baterie.

"Starea de <Anxietate a Bateriei descărcate> poate ruina relaţii", au susţinut, într-o declaraţie, reprezentanţii companiei.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră