Fotbaliștii Grozav și Latovlevici, acuzați că au fugit din Ungaria cu mașinile sponsorului

03 Apr 2020 | scris de I.D.
Fotbaliștii Grozav și Latovlevici, acuzați că au fugit din Ungaria cu mașinile sponsorului

Telenovela dezertării fotbaliștilor Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici a intrat într-o nouă etapă. 

După ce cei doi jucatori ai grupării ungare Kisvarda au fugit în România și au fost dați afară, clubul din Ungaria nu exclude posibilitatea de a depune plângere penală împotriva celor doi. 

Motivul: cei doi au plecat în România cu mașinile sponsorului clubului.

“Fotbaliștii români ai clubului Kisvarda, Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici, au fugit acasă, în secret, din carantină, cu mașini ale sponsorului în valoare de milioane de forinți. Mașinile sunt așteptate înapoi, cei doi nu”, scrie Bors.

“Deși le-am cerut în mod repetat jucătorilor să nu părășească orașul, toată lumea a înțeles, in afara celor doi, care au plecat acasă în România.  De ce? Nu știu, fiindcă până și prietena lui Grozav locuia aici. În plus, unul dintre jucători locuiește în apropriere de Timișoara, un focar al infecției cu coronavirus în România. Atât le mai trebuia să importe ceva la Kisvarda. Nu puteam să permit așa ceva și fiindcă a fost o încălcare gravă a contractului, am decis să nu tolerăm și să le reziliem contractele”, a declarat directorul sportiv al grupării ungare, Revesz Attila.

El a adăugat că cei doi au părăsit Ungaria cu două mașini ale sponsorului Volkswagen. “Trebuie să aducă mașinile înapoi, dar de miercuri nu mai primesc niciun ban”, a mai spus Revesz.

EXPLICAȚIE FOTO: În imagine, Iasmin Latovlevici

Alte stiri din Sport

Ultima oră