Spitalul de Urgență Deva iese din carantină

02 Apr 2020 | scris de A.A.
Spitalul de Urgență Deva iese din carantină

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a ieşit joi din carantină, după ce Planul de reorganizare întocmit de conducerea unităţii medicale şi înaintat Ministerului Sănătăţii şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a fost aprobat de secretarul de stat Raed Arafat.

"Planul de reorganizare a spitalului a fost aprobat. Spitalul Judeţean de Urgenţă a ieşit din carantină şi va putea face internări, dar numai pentru bolnavii confirmaţi COVID-19", a declarat, pentru AGERPRES, directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

O dată cu ieșirea din starea de carantină, spitalul va fi deschis primirii pacienților diagnosticați cu coronavirus. Prin ordinul Ministerului Sănătății, spitalul din Deva a devenit spital suport COVID-19.

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a fost declarat pe data de 30 martie că intră în carantină pentru 14 zile, situaţie care a impus rămânerea la serviciu a personalului medical care se afla în unitatea sanitară. La acel moment, cinci medici şi 13 pacienţi din cadrul SJU Deva erau infectaţi cu virusul COVID-19. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră