Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutină, dar nu se afla într-o stare gravă

16 Iul 2015
 Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutină, dar nu se afla într-o stare gravă
 Soţul meu, Gheorghe Mencinicopschi, este într-adevăr internat la Institutul „CC Iliescu” Fundeni, secţia cardiologie pentru analize medicale pe care le face periodic şi care au fost amânate din luna februarie. Abia l-am zărit întrucât gardienii nu ne-au permis să-l vedem. Dar am înţeles de la domna doctor Rugină că până acum analizele au ieşit bine. A fost adus ieri seară şi, probabil, mâine va fi dus la Penitenciar”, ne-a declarat domna Mencinicopschi, aflată în drum spre casă de la Institutul CC Iliescu, împreună cu fiica. În urmă cu câţiva ani, profesorului Gheorghe Menciniscopschi i s-au implantat cinci stenturi în Institutul "CC Iliescu".

În legătură cu starea generală a reputatului profesor, soţia ne-a spus că este slăbit, că s-a dedicat scrisului şi că, de fiecare dată, când merg la Penitenciar să-l viziteze le spune cât de mult îşi doreşte să fie din nou împreună.

Fiica domnului profesor ne-a mai precizat că, în curând, la Editura Medicală va apărea un nou volum consacrat „carenţelor de vitamine”, sub semnătura prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. De asemenea, domnul profesor Gheorghe Mencinicopschi are în curs de elaborare lucrarea de specialitate dedicată „bolilor informaţionale”

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră