Anunțul de ultimă oră al Principelul Radu despre Regele Mihai și Regina Ana

04 Iul 2016 | scris de Magda Marincovici
Anunțul de ultimă oră al Principelul Radu despre Regele Mihai și Regina Ana

Din acest motiv, Custodele Coroanei nu face mai multe declarații legate de starea regelui, despre care "nu este foarte mult de spus, este doar o foarte tristă scădere a puterilor, fără să fie în mod special ceva îngrijorător acum", explică principele Radu. 

"Majestatea Sa citește scrisorile pe care le primește, uneori cere ca la un anume lucru să se răspundă sau nu, citește știrile. Am vorbit de ziua mea la telefon, pur și simplu i-am auzit glasul pe 7 iunie și din acest punct de vedere suntem cu toții foarte bucuroși că nu s-a primit încă niciun telefon cu o veste proastă. Dar niciunul din noi nu-și face iluzii că acest lucru este o vindecare", a spus principele Radu.

 Regele și regina sunt "asistați de echipe extraordinar de competente și cu foarte mulți oameni — medici și infirmiere din mai multe clinici". "Așa că nimeni nu poate oferi Majestăților Lor mai mult decât au acum. Au dragostea oamenilor, până și două măicuțe sunt alături de ei la Obone. Două maici care au stat ani de zile alături de ei. Așa că și acest confort spiritual îl au. Nu ne rămâne decât să ne rugăm să dureze această stare tristă de lucruri în limitele demnității", a mai spus principele Radu.

Potrivit Biroului de presă al Regelui Mihai I, diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră