O companie din California susține că a găsit anticorpul care poate anihila noul coronavirus

16 Mai 2020 | scris de A.V.
O companie din California susține că a găsit anticorpul care poate anihila noul coronavirus

O companie din California susține că a găsit anticorpul care poate anihila în proporție de 100 % noul coronavirus. Echipa de cercetători susține că anticorpul în cauză poate fi folosit pentru a crea un tratament ce ar putea fi scos pe piață în doar câteva luni, înainte de un posibil vaccin.

Reprezentanții companiei Sorrento Therapeutics din California declară că aproape 200.000 de doze ale acestui tratament ar putea fi create în fiecare lună. Compania așteaptă acum aprobarea din partea Agenției Guvernamentale privind reglementarea medicamentelor pentru a putea începe procedurile.

Anticorpul în cauză, STI-1499, oprește practic intrarea noului coronavirus, în proporție de 100 %, în interiorul celulelor umane și este unul dintre anticorpii ce urmează să fie combinați ca într-un “cocktail” pentru anihilarea virusului COVID-19., susține compania.

„Vrem să subliniem că există un remediu. Există acum o soluție care funcționează 100 %”, au spus cei de la Sorrento Therapeutics.

În prezent, proiectul a fost depus în regim de urgență la Agenția Guvernamentală din SUA pentru reglementarea medicamentelor, însă nu au primit încă unda verde pentru continuarea procedurilor.

Interesant că după acest anunț, acțiunile companiei au crescut cu 220 %.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră