Marijuana - leacul miraculos pentru tratarea autismului?

28 Mai 2015
Marijuana - leacul miraculos pentru tratarea autismului?
 După ce în două state din SUA a fost legalizat consumul de marijuana în terapia cancerului, alte speranțe se agață de capacitatea terapeutică a extractului și uleiului de canabis. O americancă în vârstă de 30 de ani, Lisa Smith, s-a adresat Grupului Medical pentru Marijuana să susțină introducerea acesteia în terapia copilului cu autism. Ea susține că marijuana medicală a schimbat viața fiului ei de 6 ani, diagnosticat cu TSA.

Vezi și: E oficial: Marijuana - drogul care ucide cancerul

Lisa Smith a declarat marijuana medicală a schimbat viața în vârstă de 6 ani, fiul ei cu autism. „L-am văzut pe fiul meu cum se întoarce la mine”, spune nefericita mamă, citată de pagina web www.wilx.com. „A avut un răspuns complet la administrarea de marijuana: acum doarme noaptea, mănâncă foarte bine, crește, e fericit, e sănătos”. Ea mai spune că autismul lui Noah poate fi acum „controlat”. „Înainte se arunca cu capul în dulapuri, ca un berbec, se lovea de pereți, își făcea rău mușcându-și mâinile sau trăgându-se de păr”. Acum, nici una dintre aceste manifestări autoagresive nu mai are loc. 

Lisa Smith a cerut miercuri, 27 mai, Grupului Medical pentru Marijuana să se implice în revizuirea aspectelor legale privind administrarea marijuanei medicale și în terapia autismului, arătând că, în cazul lui Noah, tratamentul pe care l-a aplicat - și care a dat rezultate - a fost de............

Citește continuarea pe ANTENA SATELOR

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră