Institutul Marius Nasta din București avertizează că a fost depășită capacitatea de tratament pentru bolnavi Covid

04 Oct 2021 | scris de A.V.
Institutul Marius Nasta din București avertizează că a fost depășită capacitatea de tratament pentru bolnavi Covid Galerie foto (3)

Institutul Marius Nasta din București avertizează că a fost depășită capacitatea de tratament pentru bolnavi Covid. Institutul publică imagini cu pacienți ținuți în paturi pe holurile spitalului, precizând că nu mai are capacitatea de a asigura oxigen pentru cei cu forme severe, care continuă să vină.

Institutul a decis să publice pe Facebook poze de pe holurile sale, dar și cu ambulanțele din curte, unde pacienții Covid în stare gravă primesc îngrijiri, deoarece nu mai sunt locuri în spital.
“104 pacienți în secția COVID la o secție de 81 de paturi și 15 pacienți în ATI COVID … iar pacienții continuă să vină cu forme severe de insuficiență respiratorie.
Cel mai dificil lucru este să asigurăm oxigenul, nu pentru că nu am avea stocator de oxigen, dar avem surse de oxigen doar la 81 de paturi, iar pentru restul pacienților avem doar butelii de oxigen și concentratoare de oxigen cu un debit mult scăzut față de nevoia pe care ei o resimt.
Aveți mai jos câteva imagini” scrie pe pagina Institutului de Pneumoftiziologie.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră