De la 1 iunie, în farmacii, prima cremă care stimulează erecţia

28 Mai 2015
De la 1 iunie, în farmacii, prima cremă care stimulează erecţia
Celebrele pastile albastre dătătoare de potenţă ar putea fi înlocuite cu o cremă vindecătoare a tulburărilor de erecţie, Crema produsă de un laborator farmaceutic din Franţa, este disponibilă cu reţetă, începând de la 1 iunie, în farmaciile din Franţa. (10 euro doza).

Crema se aplică pe penis şi se utilizează cu prezervativ. Substanţa activă, alprostadil, contribuie la dilatarea vaselor de sânge. Efectul apare în aproximativ 30 de minute de la aplicare şi are o durată diferită de la pacient la pacient, de aproximativ una-două ore.

Prospectul acestei creme avertizează asupra unei serii de contraindicaţii. Astfel, această cremă nu se recomandă bărbaţilor suferinzi de infarct miocardic, hipotensiune ortostatică, cu risc de tromoboză venoasă. În timpul testelor clinice, mai rar este adevărat, au fost raportate senzaţii de vertij şi sincope, motiv pentru care persoanelor care au folosit această cremă li se recomandă să evite anumite activităţi, cum ar fi să conducă autoturismul. Acest efect nedorit poate surveni după o oră-două de la administrarea cremei.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră