Elisabeta a II-a: Un aperitiv după ora 11:00 şi alte secrete ale longevităţii reginei

10 Mar 2017 | scris de Magda Marincovici
 Elisabeta a II-a: Un aperitiv după ora 11:00 şi alte secrete ale longevităţii reginei

Un sfat: uitaţi de regimul vegan sau cretan!  Regina Elisabeta a II-a a găsit formula miraculoasă care o ajută să-şi păstreze prospeţimea, ne anunţă site-ul gala.fr. 

Văzând-o urcând pe cal la aproape 91 de ani, plimbându-se pe aleile castelului Windsor, inevitabil apare întrebarea: care este elixirul tinereţii  Reginei? Dieta, evident! Fără excepţie, micul dejun constă în ceva uşor: ceai, câţiva biscuiţi, un bol de cereale şi un fruct. La sfârşitul dimineţii, apero! Invariabil, două degete de gin, un deget de Dubonnet şi o felie de lămâie. Defuncta regină, Queen Mum, era şi ea dependentă de gin tonic. Şi a reuşit să ne părăsească la venerabila vârstă de 101 ani! 

Revenind la stilul de viaţă al reginei Elisabeta a II-a, aflăm că dejunul regal constă, în general, din peşte sau pasăre cu garnitură de legume, iar cina, fără carne şi, dacă se poate, fără  zaharuri lente  (orez, paste...).  Atenţie! Chiar înainte de adormi pentru a avea vise plăcute: o cupă mică de şampanie. Bollinger, Lanson sau Krug sunt mărcile preferate.

Potrivit doctorului Andy Towers, autorul unui recent studiu referitor la consecinţele consumului zilnic de alcool, totul depinde de cine bea. Dacă sunteţi sănătos, acest studiu arată că a bea, evident cu măsură, este un obicei dătător al unei stări de bine.   

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră