DieWelt: vicepreședintele Bundestagului cere autopsii pentru fiecare deces inexplicabil care are loc în decurs de 14 zile de la vaccinarea Covid

15 Dec 2022
DieWelt: vicepreședintele Bundestagului cere autopsii pentru fiecare deces inexplicabil care are loc în decurs de 14 zile de la vaccinarea Covid

„Vorbim despre un număr relevant care face necesară abordarea sistematică a acestei probleme”, a spus vicepreședintele Bundestag Wolfgang Kubicki (FDP) pentru WELT referindu-se la un studiu publicat recent de Peter Schirmacher, patolog șef la Spitalul Universitar Heidelberg. Schirmacher și echipa sa au descoperit că la 30% dintre persoanele examinate și care au murit la scurt timp după vaccinare, vaccinarea a fost cauza morții.

Într-un interviu acordat WELT, patologul din Heidelberg Peter Schirmacher a cerut mai mult angajament politic în ceea ce privește cercetarea efectelor secundare ale vaccinurilor. Vicepreședintele Bundestag Wolfgang Kubicki (FDP) militează acum pentru mult mai multe autopsii. 

Vicepreședintele Bundestag Wolfgang Kubicki (FDP) solicită o muncă mai intensă asupra posibilelor daune cauzate de vaccinările împotriva Covid-19. „Cred că este esențial ca fiecare deces inexplicabil care are loc în decurs de 14 zile după vaccinare să fie înregistrat automat ca un caz suspect la Institutul Paul Ehrlich. În mod evident, acest lucru nu se întâmpla”, a spus el pentru WELT. Kubicki s-a referit la un studiu publicat recent de Peter Schirmacher, patolog șef la Spitalul Universitar Heidelberg. Schirmacher și echipa sa au descoperit că la 30% dintre persoanele examinate și care au murit la scurt timp după vaccinare, vaccinarea a fost cauza morții.

„Vorbim despre un număr relevant care face necesară abordarea sistematică a acestei probleme”, a spus Kubicki pentru WELT. Potrivit politicianului FDP, autoritățile sanitare ar trebui să efectueze „în mod regulat” autopsii tuturor persoanelor care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare: „Asta are sens și pentru că aprobarea condiționată a acestor vaccinuri a avut loc sub o presiune enormă a timpului” spune Tino Sorge (CDU), purtătorul de cuvânt al fracțiunii Uniunii din Bundestag, pentru WELT: „La doi ani de la prima vaccinare, este timpul pentru o abordare mai deschisă a efectelor secundare ale vaccinării și a daunelor vaccinării Covid”. „Studiul (de Peter Schirmacher) este îngrijorător – și pentru că arată cât de puține știm despre riscurile vaccinurilor chiar și după doi ani”.

Potrivit politicianului CDU, cercetarea și colectarea datelor trebuie să fie împinse acum înainte cu viteză maximă: există încă o lipsă de date fiabile și semnificative. Constatările sunt de cea mai mare importanță pentru evaluarea beneficiu-risc. În acest scop datelear trebui sa fie mai bine utilizate și procedurile de raportare simplificate considerabil” 

Într-un interviu pentru WELT publicat luni, patologul Schirmacher a cerut să fie efectuate mai multe cercetări pe tema efectelor secundare ale vaccinului. „Există întrebări importante fără răspuns care ar trebui clarificate fie prin înregistrarea cuprinzătoare a tuturor efectelor nedorite, fie ca parte a cercetărilor ulterioare în sensul îmbunătățirii vaccinării, al indicației vaccinării și al protecției civile”, spune Schirmacher: „Există factori genetici sau anumiți factori anteriori de boli - de exemplu boli autoimune - care predispun la consecințe severe ale vaccinării? Consecințele vaccinării sunt dependente de vaccin - dar care caracteristici și componente ale vaccinului determină acest lucru? Anumite tipuri de produse folosite joacă un rol?”

De exemplu, există ipoteze că o injecție vasculară neintenționată ar putea juca, de asemenea, un rol în reacțiile adverse grave ale vaccinării, cum ar fi miocardita. Investigații precum cele de la Heidelberg sunt doar „începutul”, spune Schirmacher. El a descris actuala recomandare de vaccinare împotriva Covid-19 ca fiind „prea largă”.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră