Cine sunt victimele coronavirusului în Franța?

11 Mar 2020
Cine sunt victimele coronavirusului în Franța?

Dintre cele 33 de persoane care au murit de coronavirus în Franța, 23 aveau peste 75 de ani și doar cinci aveau sub 64 de ani, potrivit bfmtv.com.

De la începutul epidemiei de coronavirus în Franța au fost 33 de decese,19 bărbați și 14 femei. Dintre aceste 33 de decese 23 de persoane au depășit vârsta de 75 de ani și de fiecare dată au suferit de diferite boli cronice.

Cinci persoane au mai puțin de 64 de ani dar au avut adesea patologii grave. Clarificări importante: niciun minor nu face parte dintre victime.

86 de persoane sunt în continuare la terapie intensivă. Serviciile de reanimare cer echipament suplimentar și personal medical specific.

Un recensământ al cadrelor medicale și cursuri de perfectionare sunt, de asemenea, în curs de realizare pentru a răspunde acestei solicitări.

Un apel național a fost lansat voluntarilor din rezerva de sănătate, „inclusiv studenții medicali”, pentru a
consolida personalul sanitar.

98% vindecari

Cele mai mobilizate servicii de resuscitare sunt situate în Est si regiunea pariziana. În regiuni se desfășoară o actiune pentru a crește numărul de paturi, dacă este necesar, cu posibilitatea de a reprograma operațiile chirurgicale care nu sunt urgente pentru a elibera resurse materiale și umane, toate pentru a anticipa, pe cât posibil, creșterea numarului de persoane în terapie intensivă.

Marți, directorul departamentului de sanatate publica a vrut să fie liniștitor. Jérôme Salomon a dat asigurări că „98% dintre persoanele afectate de coronavirus din Franța se recuperează de la acesastă boală”.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră