Are 8 luni şi cântăreşte... 17 kilograme

18 Apr 2017
 Are 8 luni şi cântăreşte... 17 kilograme

A venit pe lume cu o greutate normală. Dar în doar câteva luni de viaţă, bebeluşul a ajuns la greutatea unui copil de patrul ani, transmite site-ul 20minutes. 
Micuţa Chahat Kumar s-a născut în urmă cu opt luni într-o localitate din nordul Indiei şi câtăreşte acum 17 kilograme.  Situaţia îi îngrijorează pe părinţii fetiţei, mai ales că ea a venit pe lume cu o greutatea medie normală. De fapt, în primele patru luni de naştere, Chahat a început să ia mult în greutate.

Mama bebeluşului, suferindă de obezitate morbidă, povestea recent într-un video postat online că şi-a dat seama că fetiţa ia în greutate, mai ales că mâncă de patru ori mai mult comparativ cu un copil de aceeaşi vârstă. Tatăl lui Chahat este într-o permanentă stare de disperare, deoarece fetiţa cere fără încetare de mâncare şi plânge dacă nu primeşte. 
Părinţii lui Chahat nu sunt singurii care se simt disperaţi vizavi de starea copilului. Aşa cum prezintă Le Parisien,  şi medicul pe care l-au consultat părinţii lui Chahat este disperat, deoarece nu s-a mai confruntat cu un asemenea caz. Şi pentru ca totul să fie şi mai complicat, monitorizarea şi diagnosticul în cazul lui Chahat sunt cu atât mai dificile pentru medic cu cât micuţa pacientă are o grosime a pielii care face foarte dificilă spre imposibilă prelevarea de probe de sânge. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră