Foc continuu la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

25 Iul 2015
Foc continuu la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov
Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov anunţă că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate aproximativ 1.500 de apeluri, majoritatea pentru lipotimii provocate de caniculă. Azi, la orele prânzului, la fiecare zece minute, Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat pentru persoane care aveau nevoie de asistenţă medicală din cauza efectelor caniculei. Majoritatea persoanelor au fost transportate la camerele de gardă ale spitalelor de urgenţă.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov mai anunţă că, până luni, la staţia centrală se derulează Ziua Porţilor deschise. Cu această ocazie, doritorii se pot informa asupra tehnicilor de resuscitare salvatoare de vieţi sau pot asista la intervenţii, cu respectarea regulamentelor serviciului de ambulanţă.

În Bucureşti, sunt amenajate 20 de corturi pentru a acorda ajutor persoanelor afectate de caniculă

În cadrul programului « Porţi deschise », Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov aşteaptă voluntari pregătiţi care pot oferi ajutor persoanelor cu probleme cauzate de caniculă.  

Potrivit raportului Serviciului de Ambulanţă, în luna iunie, au fost înregistrate 36.982 de solicitări, din care 20.319 au fost pentru cazuri de urgenţă. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră