Peste 1 milion de vizualizări la naşterea unui pui de girafă (VIDEO)

17 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Peste 1 milion de vizualizări la naşterea unui pui de girafă (VIDEO)

După ce din 11 februarie a ţinut mii de oameni cu ochii aţintiţi pe ecranele telefoanelor şi computerelor, celebra girafă April de la Animal Adventure Park (AAP) din Harpursville, New York, a născut. Puiul este de sex masculin şi a venit pe lume la ora locală 09:54, relatează livescience.com.

E băiat, au strigat internauţii care au răsuflat uşuraţi că mama şi puiul ei sunt sănătoşi. Este al patrulea pui al girafei April, în vârstă de 15 ani şi primul conceput cu partenerul ei, în vârstă de 5 ani, Oliver. Conform unui comunicat al AAP, naşterea puiului a fost urmărită în direct de 1,2 milioane de oameni.

 

 

Deşi aflat în prima zi de viață, puiul de girafă este deja o senzație pe YouTube, cu mai mult de 561.000 de telespectatori. Girafa şi puiul ei vor fi ţinuţi separat de Oliver, până la înţărcare, respectiv 6 până la 10 luni, după cum au explicat oficialii AAP.

În luna februarie, girafei April i-a fost dedicat un site în aşteptarea naşterii, iar de atunci sute de mii de oameni l-au accesat pentru a surprinde venirea pe lume a puiului.

Este de aşteptat ca site-ul să fie accesat în continuare deoarece puiul nu are încă un nume, iar internauţii sunt invitaţi să facă propuneri.  

Alte stiri din Externe

Ultima oră