Noua normalitate a cinelor în oraș: sere de izolare într-un restaurant din Amsterdam

08 Mai 2020 | scris de A.A.
Noua normalitate a cinelor în oraș: sere de izolare într-un restaurant din Amsterdam

Din cauza pandemiei, toate restaurantele la nivel mondial au fost închise. Pentru a reporni activitatea, multe localuri încearcă să găsească soluția optimă pentru a-și proteja clienții și angajați.

Mediamatic ETEN, un restaurant din Amsterdam, se pare că a găsit o soluție ingenioasă pentru a garanta siguranță maximă clienților săi: mesele sunt servite în interiorul unor sere care permit izolarea acestora de alți clienți, precizează CNN.

Momentan, restaurantul este în perioada de testare a acestei soluții, oferind serviciile sale doar membrilor familiei, prietenilor și angajaților săi, toate rezervările fiind făcute cu săptămâni înainte, conform datelor de pe site-ul său.

Pe măsură ce tot mai multe țări relaxează restricțiile și permit revenirea la o nouă normalitate, restaurantele trebuie să găsească soluții pentru a putea să-și desfășoare activitatea în condiții de maximă siguranță, iar aceste sere ar putea fi una dintre ele.

Un client care a luat masa în astfel de condiții s-a declarat încântat de soluție, mai ales că duc la o creștere a sentimentului de siguranță.

Ospătarii sunt echipați cu materiale de protecție, mănuși și viziere, și folosesc tăvi mult mai lungi pentru a facilitata servirea fără a se apropia prea mult de mese.

Mai multe țări analizează posibilitatea de a redeschide restaurantele, mai ales sub presiunea oamenilor și încearcă să găsească cele mai potrivite măsuri ce ar urma să fie implementate în astfel de localuri.

Alte stiri din Externe

Ultima oră