Redeschiderea lanțurilor de fast-food: cozi kilometrice, blocaje în trafic și ore întregi de așteptare

02 Mai 2020 | scris de A.A.
Redeschiderea lanțurilor de fast-food: cozi kilometrice, blocaje în trafic și ore întregi de așteptare

Unul dintre locarurile Burger King din Marea Britanie a fost redeschis joia trecută după mai bine de o lună de când au fost impuse măsurile de izolare a populației, precizează Business Insider.

Restaurantul a fost deschis în jurul prânzului în regim de drive-thru și încă din primele minute de activitate, coada din fața localului depășea lungimea câtorva străzi. Au fost raportate chiar și blocaje în trafic în regiunea Hamphire. Localnicii au observat numărul mare de mașini pe întreaga perioadă a zilei, iar apogeul a fost în jurul cinei.

În Franța, la deschiderea lanțului McDonald's de la sfârșitul lunii aprilie, s-a așteptat la coadă mai bine de 3 ore în Ile de France.

Pe măsură ce mai multe restaurante au fost redeschise, s-a putut observa aglomerări pe tot teritoriul Franței, mulți locuitori fiind șocați de ceea ce vedeau, catalogând ca iresponsabilă atitudinea cetățenilor și a lanțurilor de fast-food.

CEO-ul McDonald's s-a declarat încântat de entuziasmul fără de precedent manifestat de cetățeni și transmite asigurări că sunt luate toate măsurile de protecție. ”În Franța oamenii au așteptat și 3 ore la cozile imense pentru a-și comanda meniul preferat, iar în Austria cozile au depășit 4 km.”

Aceeași situație s-a petrecut și în Noua Zeelandă, fiind nevoie chiar și de intervenția poliției pentru a restabili ordinea. Mai multe restaurante au anunțat că au rămas fără marfă și așteaptă camioanele de livrare pentru a putea continua activitatea.

Alte stiri din Externe

Ultima oră