LAUDĂ-MĂ, GURĂ! Donald Trump către el însuși, într-o postare pe Twitter: Mulțumesc președintelui Trump!

03 Iun 2020 | scris de A.V.
LAUDĂ-MĂ, GURĂ! Donald Trump către el însuși, într-o postare pe Twitter: Mulțumesc președintelui Trump!

Donald Trump își continuă seria de postări agresive pe Twitter, în contextul protestelor masive care zguduie SUA de o săptămână, după uciderea lui George Floyd. În cel mai recent tweet pe acest subiect, Trump își mulțumește lui însuși, vorbește despre „dominație”, „multe arestări” și „forță copleșitoare”.

„D.C. nu a avut nicio problemă noaptea trecută. Multe arestări. Toți au făcut o treabă bună. Forță copleșitoare. Dominație. La fel, și Minneapolis a fost grozav (Mulțumesc, domnule președinte Trump!)”, a scris Trump într-o nouă postare pe Twitter, după ce SUA a trecut printr-o nouă noapte de proteste masive. 

Trump a escaladat continuu retorica împotriva protestatarilor, în ultimele zile. Săptămâna trecută, el a publicat pe Twitter o serie de postări bizare în care a prezentat evenimentele ca și când ar fi fost parte a unui război, vorbind de folosirea unor „arme sinistre” și de asmuțirea „celor mai feroce câini” asupra protestatarilor.

CITIȚI ȘI: Pentagonul își manifestă îngrijorarea față de intenția președintelui de a trimite Armata pentru a ”domina” protestatarii
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră