Franța a raportat zeci de cazuri de probleme cardiace în urma tratamentului cu Hydroxiclorochină

12 Apr 2020 | scris de A.A.
Franța a raportat zeci de cazuri de probleme cardiace în urma tratamentului cu Hydroxiclorochină

Franţa a raportat zeci de cazuri de probleme cardiace ce au legătură cu tratamentul esperimental cu medicamentul anti-malarie despre care Donald Trump a spus că este o posibilă soluţie în tratarea coronavirusului, relatează The Hill, preluat de Mediafax.

Datele publicate de Agenţia de Siguranţă a Medicamentelor şi Produselor Medicale din Franţa arată că au fost raportate 43 de cazuri de incidente cardiace ce au legătură cu hidroxiclorochina, subliniind riscul pe care astfel de tratamente îl au.

„Datele iniţiale arată că riscurile, în special cel cardivascular, asociate cu aceste tratamente este prezent şi posibil mai mare la pacienţii COVID-19", a precizat agenţia.

„Aceste medicamente trebuie folosite numai în spitale sub stricta supraveghere medicală", au mai adăugat aceştia.

În total Franţa a raportat 100 de incidente medicale asociate tratamentelor experimentare şi 4 decese. Incidentele sunt împărţite între tramentele cu hidroxiclorochina şi cele cu medicamente pentru HIV.

Raportul Agenţiei vine la scurt timp după ce Donald Trump a catalogat tratamentul cu hidroxiclorochina un „game changer.”, adaugă Mediafax

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră