Autocarul Borussiei Dortmund, implicat într-o explozie. Un jucător, rănit (VIDEO)

11 Apr 2017
Autocarul Borussiei Dortmund, implicat într-o explozie. Un jucător, rănit (VIDEO) Galerie foto (2)

Momente de panică în Germania, înaintea meciului Borussia Dortmund - AS Monaco, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul a fost amânat pentru mâine, de la ora 19.45.

Mai multe explozii a avut loc în apropierea autocarului Borussiei, după ce acesta se pusese în mișcare spre stadion, din fața hotelului unde era cazată echipa. Bild informează că dispozitivel

Fundaşul Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, a fost rănit la braț şi transportat de urgenţă la spital. Conform site-urilor de informații germane, fotbalistul spaniol are leziuni minore mâini, starea sa fiind bună.

Potrivit contului oficial de Twitter al Borussiei nu există vreun pericol în interiorul stadionului sau în jurul arenei.

Cotidianul german Bild scrie că  dispozitivele explozive au fost camuflate în  gardul viu de pe marginea străzii, provocând explozia tuturor geamurilor autocarului, de unde ar fi rezultat accidentarea fundașului Borussiei.

Suflul exploziei a fost atât de puternic și de zgomotos încât un localnic din apropiere, care stătea în casă și se uita la televizor, a mărturisit că a crezut că a început războiul.

Fanii lui Monaco, aflați deja pe stadionul din Dortmund, au strigat numele Borussiei pentru a-i încuraja pe adversarii care trec prin momente tulburătoare.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră