Se întâmplă în România. Gest criminal al unui tată în faţa propriilor copii (VIDEO)

16 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Se întâmplă în România. Gest criminal al unui tată în faţa propriilor copii (VIDEO)

Scene dramatice s-au petrecut miercuri seară într-un fast food din centrul oraşului Buhuşi. Un bărbat din județul Neamț i-a dat foc soţiei sale, sub ochii clienţilor şi ai celor doi copii, de 3, respectiv 10 ani. Imaginile incredibile au fost filmate de camerele de supraveghere, relatează stiri-neamt.ro. 

Înainte să îi dea foc soției, bărbatul în varstă de 36 de ani a lovit-o pe femeie, apoi chiar acolo la masa unde erau împreună cu doi copii și mama ei, individul a incendiat-o. Flăcările l-au ajuns și pe el și, disperat, a ieșit în stradă.

 

 

După atac, victima a reușit să ajunga singură la spitalul aflat în imediata apropiere. Din cauza arsurilor grave, aceasta a fost trimisă la Piatra-Neamț. Individul a fugit împreună cu băiatul cel mic, de 2 ani, pe care ulterior l-ar fi lăsat în grija bunicilor. El a fost dat în urmărire generală.

Bărbatul i-ar purta ranchiună femeii, pentru ca l-a părăsit în urmă cu două luni din cauza comportamentului violent, mutându-se la mama ei, împreună cu doi dintre cei trei copii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră