Programul Rabla pentru electrocasnice va fi reluat de la zero și va putea fi accesat din a doua jumătate a lunii aprilie

10 Mar 2021 | scris de A.V.
Programul Rabla pentru electrocasnice va fi reluat de la zero și va putea fi accesat din a doua jumătate a lunii aprilie

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi reluat de la zero și va putea fi accesat din a doua jumătate a lunii aprilie. 

Anunțul a fost făcut de către ministrul Mediului, Tánczos Barna. Acesta mai spune că, din cauza unor suspiciuni de fraudare a înscrierilor, programul Rabla pentru electrocasnice a fost sistat, în decembrie, chiar în prima zi de înscrieri, scrie europafm.ro.

„Programul va fi practic reluat de la zero pentru că nu s-a întâmplat nimic concret, nu au fost înregistrate cererile și programul pleacă de la zero, minimcu bugetul de anul trecut, cu sistemul informatic verificat cu ajutorul colegilor de la STS. (…) Orizontul de timp real este undeva în a doua parte a lunii aprilie.”

40 de milioane de lei a fost bugetul alocat, anul trecut, programului Rabla pentru electrocasnice.

Cci care se înscriu în program primesc un voucher pentru achiziția de electrocasnice noi. Pentru o mașina de spălat rufe, de exemplu, voucherul ajunge la 300 de lei, iar pentru televizoare, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat și frigidere, 400 de lei.

Noutatea o reprezintă voucherele pentru laptopuri, în valoare de 500 de lei și cele pentru tablete, 300 de lei.

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră