Cei care doresc să acceseze programul Rabla Clasic trebuie să utilizeze formularele aflate pe site-ul instituţiei

19 Mar 2020
Cei care doresc să acceseze programul Rabla Clasic trebuie să utilizeze formularele aflate pe site-ul instituţiei

Persoanele care doresc să acceseze programul Rabla Clasic trebuie să utilizeze formularele aflate pe site-ul instituţiei, pentru că ele sunt actualizate conform ediţiei din acest an.

Reprezentanţii Administraţiei Fondului de Mediu spun că au existat cazuri când clienţii programului Rabla au fost nevoiţi să reia procedurile de înscriere pentru că au completat formulare din anii precedenţi.

Ei afirmă că inclusiv dealerii parteneri ai programului trebuie să fie atenţi la acest aspect, scrie RADOR.

”Pe www.afm.ro avem o secţiune de programe de finanţare unde există toate programele care sunt în curs de derulare, inclusiv programul Rabla. Se accesează secţiunea respectivă şi acolo sunt toate informaţiile, ghidul de finanţare, legislaţie, dispoziţie dată în legătură cu programul, tot ce este necesar, formulare.

Recomandarea este ca toată lumea să ia informaţiile de pe site-ul nostru, inclusiv formularele corecte din ghid pentru că au fost destule cazuri în anii precedenţi în care solicitanţii luau formulare învechite sau eronate din alte surse decât cele oficiale”, a declarat Andrei Iorgulescu, director în cadrul AFM.

Săptămâna viitoare va fi lansat şi programul Rabla Plus, dedicat maşinilor hibrid şi electrice. Tot săptămâna viitoare va fi publicată şi lista primelor 7000 de dosare aprobate din programul destinat panourilor fotovoltaice pentru persoane fizice.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră