MOARTEA LUI PRINCE: Supradoză de Percocet (oxicodonă), un medicament împotriva durerii

22 Apr 2016 | scris de Marina Constantinoiu
MOARTEA LUI PRINCE: Supradoză de Percocet (oxicodonă), un medicament împotriva durerii


Vineri, medicii legiști vor face autopsia cadavrului, pentru a determina cauza decesului superstarului.
Surse din anturajul lui Prince au declarat însă că în urmă cu șase zile acesta a fost tratat pentru a contracara efectul supradozei de Percocet, medicament care dă o dependență puternică. Percocet conține oxicodonă și este folosit pentru tratamentul durerilor care necesită tratament cu un analgezic opioid.
Prietenii superstarului, citați de presă, au declarat că acesta suferea de mai mult timp de probleme la șold, dar ar fi refuzat să se opereze, fiind membru al Martorilor lui Iehova. Operația ar fi presupus transfuzii sangvine, ceea ce este împotriva credinței Martorilor lui Iehova.
Autopsia a început joi, dar rezultatele ei ar putea fi date publicității peste câteva săptămâni chiar.
Presa a dat publicității o serie de imagini în care Prince apare îndreptându-se spre o farmacie, cu numai 15 ore înainte de a fi declarat mort de către echipajul care a venit la domiciliul său, unde acesta fusese găsit în stare de inconștiență.
Avionul privat al lui Prince a fost nevoit să aterizeze de urgență în Moline, Illinois, vinerea trecută, după ce muzicianul susținuse un concert în Atlanta. El a fost imediat transportat la spital. Presa a speculat că acesta suferea de o gripă. De fapt, a fost contracarat efectul supradozei de medicament atunci.
Pentru că nu i s-a putut oferi o rezervă, Prince a decis să plece de la spital, unde medicii îi recomandaseră să rămână 24 de ore. Când a părăsit spitalul, Prince nu se simțea bine, au declarat sursele citate.
Sâmbătă, Prince și-a făcut apariția la o petrecere dansantă în Minnesota, aceasta fiind considerată ultima sa apariție în public.
Prince a declarat cândva că este epileptic și că din această cauză a avut mult de suferit în copilărie, fiind hărțuit de copii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră