Primele imagini cu intervenția de la clubul Bamboo (VIDEO)

21 Ian 2017
Primele imagini cu intervenția de la clubul Bamboo (VIDEO)

ISU București-Ilfov a postat în pagina sa de Facebook o filmare de la intervenția care a avut loc sâmbătă dimineață la clubul Bamboo din București. Un incendiu uriaș s-a declanșat la acest club foarte cunoscut din Capitală, 44 de persoane ajungând la spitale din București. Clubul a ars din temelii.

Cinci persoane mai erau internate sâmbătă, la ora 17,00, în urma incendiului produs în Clubul Bamboo, patru dintre acestea la Spitalul Floreasca și una la Spitalul Sf. Pantelimon, a anunțat, într-o declarație de presă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, citată de agerpres.ro.

"În această dimineață, în jurul orei 3,30, a izbucnit un incendiu la un cunoscut club din Capitală — Bamboo — activându-se Planul roșu de intervenție. În două — trei minute, echipaje ale poliției au ajuns la fața locului. În urma incendiului de la Clubul Bamboo, începând cu ora 3,47, au fost transportate de către SMURD și ambulanțe sau au ajuns pe cont propriu la spital, 44 de persoane, după cum urmează: 24 de persoane la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, șase persoane la Spitalul de Urgență Elias, cinci persoane la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, șase persoane la Spitalul Clinic de Urgență Universitar, trei persoane la Spitalul Clinic de Urgență Colentina. La ora 17,00, la unitățile spitalicești mai erau internate cinci persoane, astfel: patru persoane la Spitalul Floreasca și o persoană la Spitalul Sfântul Pantelimon. Victimele transportate la unitățile medicale au suferit, în special, intoxicări cu fum, hipotermii și contuzii", a explicat Dajbog.

Ea a adăugat că toate măsurile au fost coordonate prin Centrul Național de Conducere Integrată, care funcționează la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și care a fost imediat completat cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai principalelor structuri ale MAI, cu atribuții în domeniu.

"Încă din această dimineață, la sediul MAI este prezentă doamna Sevil Shhaideh desemnată, prin decizia premierului Sorin Grindeanu, să exercite atribuțiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităților Guvernului în perioada 18 — 22 ianuarie. Activitățile de intervenție au fost coordonate de ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, alături de ministrul Sănătății, Florian Bodog, secretarul de stat Raed Arafat, secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, și șefii altor structuri cu competențe în intervenția în situații de urgență. Prioritatea zero a MAI a fost și rămâne salvarea vieților celor implicați în teribilul incident", a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră