Zeci de persoane audiate în cazul incendiului din Clubul Bamboo. A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem

21 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
Zeci de persoane audiate în cazul incendiului din Clubul Bamboo. A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dimineata,  la clubul Bamboo din Capitală, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste șase ore, pentru stingerea incendiului. Un număr de 44 de persoane au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital, doar 5 mai sunt internate.

Niciuna dintre persoanele care mai sunt internate nu prezintă arsuri, informează Ministerul Sănătății.Momentan, la Politia Capitalei, sunt audiate zeci de persoane, printre care administratorul clubului, dar si patronul acestuia, italianului Joshua Castellani, un bun prieten al designerului Catalin Botezatu. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale in rem in acest caz. 

La nivelul MAI s-a activat o linie telefonică - 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital, informează ISU București.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susține că s-au făcut mai multe controale în clubul Bamboo, încă din 2009, ultimul având loc în luna noiembrie anul trecut. Parchetul efectuează urmărirea penală privind infracțiunea de distrugere din culpă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră