Ultimele imagini din clubul Bamboo înainte de incendiu - clipul șters de pe Facebook

21 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
Ultimele imagini din clubul Bamboo înainte de incendiu - clipul șters de pe Facebook

Petrecerea era în toi în Clubul Bamboo din Capitală, în momentul izbucnirii incendiului care a devastat întreaga locație. Cu o oră înainte de tragedie, pe pagina de Facebook a clubului a fost postat un filmuleț din timpul petrecerii. Poliția Capitalei a precizat ca  cercetările în cazul incendiului de la Bamboo, preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti și structuri ale DGPMB.

 La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică - 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital, informează ISU București.

ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD și SABIF, iar 17 cu mijloace proprii.  Avocații clubului Bamboo sustin ca  dețin  toate documentele necesare activității; erau respectate 100% reglementările pompierilor

Incendiul izbucnit la Clubul Bamboo s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 2500-3.000 de metri pătraţi, iar un număr de 22 de persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, informează ISU Bucureşti.

Clipul video de mai jos a fost postat pe pagina de Facebook a clubului Bamboo cu o oră înainte de producerea incendiului, iar ulterior șters. Probabil din cauza faptului că din imagini se vede că se fumează.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră